Forum

672 Chelsea Drakt T...
 
Notifications
Clear all
672 Chelsea Drakt TiaTan
672 Chelsea Drakt TiaTan
Group: Registered
Joined: 2021-11-12
New Member

About Me

Kaptein Aubameyang avsluttet sesongen med suverene 22 seriemål, Saka slo gjennom på førstelaget og har utmerket seg, mens begge keeperne har vært solide, men ellers har ingen skilt seg ut for skotten.  
Charlie Nicholas føler at bare fire Arsenal-spillere har vist 'ekte substans' denne sesongen, hyllet Pierre-Emerick Aubameyang, Bukayo Saka og keeperne Bernd Leno og Emiliano Martinez, men avviser resten av troppen.  
  
liverpool drakter The Gunners avsluttet sin Premier League -kampanje søndag med en seier over nedrykkede Watford, som så dem ende åttende på tabellen.  
Klubblegenden Nicholas føler det slik, og er imponert over verden spanjolen gjør, men ikke av de fleste spillerne på Emirates.  
goedkope Roma Shirt Den skotske venstrebacken har måttet håndtere en alvorlig skade, forvrengt skulderen, men har sett bra ut før og etter treningsproblemet, til tross for at han beskrev kampanjen som den tøffeste i sitt liv så langt. DelphiaSl Nuova Maglie Da Calcio Basso Prezzo SolomonHu  
Det er en skuffende sluttposisjon, men de fleste observatører føler at Arsenal går i riktig retning under ledelse av Mikel Arteta, som overtok etter Unai Emery i desember.  
De fleste kunne egentlig ikke argumentere med Nicholas vurdering, selv om sommersigneringen Kieran Tierney kan regne seg uheldig etter å ha prestert imponerende i løpet av sin første sesong i klubben.  
  
  
###  
DelphiaSl Nuova Maglie Da Calcio Basso Prezzo SolomonHu

Location

Occupation

liverpool drakter
Social Networks
Member Activity
0
Forum Posts
0
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0/10
Rating
0
Blog Posts
0
Blog Comments
Share: